Rep-skap 2014

Årsmöte 2014

Lördagen den 22/3-2014 kl.13.00

Distriktets årsmöte/representantskap kommer i år att vara i Gagnef på Trollkrogen i Gräv, lördagen den 22/3-2014.

Vi börjar med lunch kl.12.00
Förhandlingarna startar kl,13.00

Kallelsen kommmer att skickas ut till föreningarna senast 28 dagar innan mötet.

I direkt anslutning till representantskapsmötet träffas den nyvalda styrelsen till ett konstituerande möte.

VÄLKOMMEN!

Kort rapport från årets Representantskapsmöte:

• Mötet hölls på Trollkrogen i Gräv, Gagnef.
  • Kl.12.00 samlades de valda ombuden till lunch, förhandlingarna startade sedan kl.13.00.
  • Mötet börjar med ljuständning och en tyst minut för de som under året fallit ifrån.
  • 38 röstberättigade var närvarande.
  • Lena Ridemar höll i Ordförandeklubban detta möte, kanslist Jane Hill var mötessekreterare.
  • Bertil Dahlin sjöng och spelade lite under lunchen före mötet.
  • Förändringar i styrelsesammansättningen blev som följer: En ny-gammal ledamot, Eivor Pamryd blev invald på 2 år (Kari Eriksson avgick), en valberedare blev invald på 1 år, Margareta Svanberg (Maivor Larsson avgick).
  • Representantskapets geografiska förläggning för 2015 blev i Rättvik.
  • Lotteri med fina vinster.
  • Lena Ridemar tackar för förtroendet och förklarar mötet avslutat.
  • Distriktsordförande tackar Lena med en gåva, samt avtackar Kari för hennes tid som ledamot i Distriktsstyrelsen.
  • Till sist delar Distriktsordförande ut cerat till samtliga närvarande, som Reumatikerförbundet har tagit fram. Med det gröna R-et på samt texten: "På allas läppar" Reumatikerförbundet.